Show Mobile Navigation
1234

Tuesday, 9 July 2013

Eksklusif Jawapan Puteri Awani (Kisah Anniversary Seminggu)

- 9.7.13


Eksklusif daripada blog Puteri Awani. Dengan Post tanpa tajuk, Puteri Awani telah menerangkan kisah video Anniversary Seminggu tersebut dan memohon maaf kepada Rakyat Malaysia? jom sama-sama baca!


Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. 


Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang . 


Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah. 


SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa . 


Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :')


 Di taip oleh jari-jari runcing Puteri Awani 


Admin ingat kawan si Puteri Awani ni saja nak pedajal dia lah. Apa komen korang? kesian jugak. tapi apa boleh buat. Rakyat Malaysia memang kalau dah meluat senang je nak bahan orang. Sabar je la Puteri Awani. Jadikan pengajaran...

Sempena esok Ramadan dan mula berpuasa, kita maafkan je  lah dia. Tak payah maki-maki lagi. Nasihat pun tak perlu. dah tak terkira admin baca nasihat kat laman sosial. Lagipun mesti si Puteri Awani ni dah insaf (Harap-harap lah)


Kisah Anniversary Seminggu: http://tengoktvonline.blogspot.com/2013/07/kisah-anniversary-seminggu-budak.html

Blog Puteri Awani : http://puteriawaniahmad.blogspot.com/2013/07/allah-rindukan-doa-hambanya.html#comment-form

UPDATE
Najwa Latif terharu Puteri Awani nyanyi lagu Sahabat - http://tengoktvonline.blogspot.com/2013/07/terkini-najwa-latif-terharu-puteri.html

Komen Anda