Tuesday, 28 January 2014

Ustaz Ahmad Dusuki hentam Adun PKR letak jawatan di Kajang

Posted By: TTO Admin - 28.1.14
Baru sebentar tadi Ustaz Ahmad Dusuki memuatnaik status menempelak tindakan seorang adun kerana didakwa khianat terhadap amanah yang diberikan kepada rakyat. Walaupun tidak meletakkan nama adun itu, tapi status Ustaz Ahmad Dusuki itu jelas ditujukan kepada Adun Kajang.


Benar Rasulullah sebut "apabila amanah itu diberi kepada yang bukan ahlinya maka tunggulah saat kehancurannya", senang sahaja letak jawatan untuk memberi laluan kepada seseorang yg lain pula!, adakah ini cara untuk menjimatkan duit rakyat? saya kira ini satu cara khianat terhadap amanah rakyat yang diberi sewaktu pilihanraya sebelum ini, dan ini juga suatu pembaziran yang tidak perlu diwajarkannya!! .,

Keputusan Adun Kajang dari parti PKR, Lee Chin Cheh meletak jawatan berkuatkuasa pada hari semalam, 27 Januari 2014 telah mengejutkan ramai pihak.

Artikel Spekulasi TheMalaysianInsider
Melalui spekulasi yang tersebar kini, tindakan Lee Chin Cheh meletak jawatan adalah bertujuan untuk memberi laluan kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim bertanding di kerusi tersebut, kata satu sumber parti (Sumber: The Malaysian Insider). Spekulasi itu juga turut mengatakan Anwar Ibrahim bakal menggantikan Datuk Seri Khalid Ibrahim sebagai Menteri Besar Selangor yang baru.

KONGSI

& Komentar

Disclaimer TTO Media

Copyright © 2013 Tengok TV Online™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Powered By Blogger | Published By Pro Templates Lab