Wednesday, 18 March 2015

UPDATE: Gambar Ferrari remuk bukan milik Zizan Razak

Posted By: TTO Admin - 18.3.15

Sekeping gambar Ferrari F430 dikatakan milik Pengacara dan Pelawak terkenal, Zizan Razak terlibat dalam satu kemalangan di Putrajaya. Melalui laman web hiburan Rotikaya melaporkan sudah menerima pengesahan mengenai kejadian tersebut.
Kami sudah mendapatkan pengesahan daripada pihak berkuasa trafik Putrajaya berhubung kesahihan perkara tersebut namun sehingga kini, belum ada laporan yang dibuat oleh pihak yang terlibat di dalam kemalangan.

Pengurus kepada Zizan baru sahaja memuatnaik gambar di Instagram bersama Zizan dan dalam masa memberitahu bahawa kereta Zizan hanya melibatkan kemalangan kecil dan Zizan juga berada dalam keadaan sihat
Kemalangan ini ibarat jatuh ditimpa tangga buat Zizan setelah banyak dugaan yang dilaluinya sebagai anak seni sejak kebelakangan ini.

UPDATE: Melalui siaran berita di Mstar melaporkan Gambar Ferrari F430 yang remuk itu adalah gambar palsu. Sebaliknya kejadian itu berlaku di Negara China.

Jelas pembantu peribadi Zizan, Izwan:
"Dia hanya terlanggar pembahagi jalan sedikit sahaja di bahagian depan kereta tersebut.Bagaimanapun tidak ada kerosakkan teruk dan Zizan juga berada dalam keadaan baik. Buat masa ini saya belum pasti sama ada Zizan mahu buat laporan polis atau tidak,"

"Gambar-gambar yang tersebar tentang Ferrari kuning itu bukan milik Zizan. Selepas kecoh cerita kemalangan itu, banyak berita dan gambar palsu yang dikeluarkan," katanya.
Gambar Zizan bersama Ferrari F430:

KONGSI

& Komentar

Disclaimer TTO Media

Copyright © 2013 Tengok TV Online™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Powered By Blogger | Published By Pro Templates Lab